ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για την απενεργοποίηση του θαλάμου θερμομέτρησης  και αποστείρωσης από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Κρίνουμε αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε ότι η εταιρεία Milovations εμπορεύεται μονάχα τον θάλαμο. Δεν σχετίζεται ούτε με την ταμπλέτα που χρησιμοποιείται, ώστε να δημιουργηθεί το εκνέφωμα, ούτε με το αντισηπτικό που απολυμαίνει τα χέρια. Το υλικό αποστείρωσης (το οποίο ωστόσο απ’ ότι δυνάμεθα να γνωρίζουμε έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ) δεν ανήκει στα προϊόντα που εμπορεύεται στην εταιρεία μας.

 

Συνεπώς μένει να ξεκαθαρίσουμε πως, όπως ανακριβώς διακινήθηκε στον τύπο, εμείς ως Milovations δεν μπορούσαμε να είχαμε υποσχεθεί κανένα σχετικό πιστοποιητικό. Ως εταιρία ενθαρρύνουμε πάντα τους πελάτες και ενδιαφερόμενους να κάνουν τη δική τους ανεξάρτητη επιλογή απολυμαντικών σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του θαλάμου. Όπως και να έχει, είναι θλιβερό να απενεργοποιείται μια δωρεά αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, η οποία είχε μοναδικό στόχο την συμβολή στη θωράκιση των πολιτών της Θεσσαλονίκης από τον κορωνοϊό.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*