Δελτίο Τύπου

Δωρεά Milovations στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη χαρά, η εταιρεία Milovations ανακοινώνει τη σύμπραξή της με το Δήμο Θεσσαλονίκης. Από την Τρίτη 6/10/2020 και μετά από χορηγία της εταιρείας μας, ο θάλαμος απολύμανσης RT-02 έχει εγκατασταθεί στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου της συμπρωτεύουσας.

Χιλιάδες πολίτες έχουν ήδη περάσει από αυτόν, προστατεύοντας τους εαυτούς και τους συμπολίτες τους. Οι εισερχόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολυμάνουν ανέπαφα τα χέρια τους, να θερμομετρηθούν και τέλος να αποστειρωθούν ολικά, περνώντας μέσα από το ειδικό εκνέφωμα, το οποίο είναι απολύτως αβλαβές για την υγεία και για την ενδυμασία.

Με τον τρόπο αυτό, μειώνεται δραστικά το ιικό φορτίο σε τυχόν ασυμπτωματικούς, περιορίζεται η διασπορά κι εξασφαλίζεται πως ακολουθείται κι εφαρμόζεται σε όλους τους διερχόμενους ένα κοινό πρωτόκολλο υγιεινής.

Η εταιρεία Milovations αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωσή της στην θωράκιση της κοινωνίας από την πανδημία του κορωνοϊού και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της οικονομίας. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ο ένας οφείλει να στηρίζει τον άλλον. Κι αυτό προσπαθούμε να πράξουμε.

MILOVATIONS: Θωρακίζουμε την κοινωνία, στηρίζουμε την οικονομία

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*